Hvad skal man opleve på Bali som familie?

Vi må endelig begynde at rejse ud i verdenen igen uden de store restriktioner, hvilket for mange er den ultimative frihed. Vi har prøvet længe nu, at rejser har været forbundet med en stor portion usikkerhed, men endelig virker det til, at det nu er fortid. Det betyder også, at det bliver mere attraktivt at booke nogle dyrere rejser længere ud i fremtiden, da verdenen generelt er blevet noget mere sikker at rejse i, i forhold til Corona. Så skal I bestille en rejse til næste vinter eller forår og ikke helt har besluttet jer for destinationen endnu, så omhandler dette skriv nogle af de fantastiske seværdigheder som Bali og de omkring liggende øer besidder.

Oplevelser på Bali

Første del er oplevelser for selve Bali for hele familien. Bali er nok ikke overraskende omringet af vand, hvilket gør forskellige vandaktiviteter meget populære. Hvis I er mere til sport, så er der mulighed for at lære at surfe. Det er en fed, udfordrende og sjov aktivitet, som de fleste kan være med på. I skal selvfølgelig være opmærksom på aldersgrænser i forhold til små børn. Er I mere til livet under vandet, er der også rig mulighed for at leje en båd og bruge dagen på at snorkle rundt i havet og opleve alle de fantastiske dyr. Skal der lidt mere action til, kan I også tage dykkercertifikat på Bali, så I rigtig får set livet under vandet. Bali tilbyder selvfølgelig også aktiviteter på land, hvor de blandt andet er kendt for alle deres templer. Hvis du googler Bali, vil du ret hurtigt opdage, at Bali er templernes land, så det ville næsten være en skam at have oplevet Bali uden at have set nogle af templerne. Udover templerne, er Bali også kendt for deres abepark, hvor aberne lever frit i naturen. Sagt på en anden måde, rejse til bali med børn er helt perfekt.

Svøm med delfiner og besøg smukke øer

Lige udenfor Balis kyst, har I mulighed for at svømme med delfiner i havet og dermed forhåbentlig opleve de smukke dyr helt tæt på. Fra samme kyst, som I sejler ud til delfiner, sejler man også til de 3 Gili-øer, som er kendt for deres bounty strande, palmer og ægte feriestemning. Hvis du bor i de større byer på Bali, kan der godt være en del trafiklarm, hvilket du undgår på Gili-øerne.


Udgivet

i

af

Tags: