3 gode råd til en dejlig ferie med børnene

Der er omkring 800.000 børnefamilier i Danmark. Mange af disse børnefamilier tager hvert år på sommerferie, nogen tager på skiferie og mange familier vælger også at gøre begge dele. Det kræver lidt ekstra hvis man skal have børn med på ferie. Man skal finde et område der er børnevenligt, lige meget om man bor på hotel eller på en campingplads. Normalt er børnene i vuggestue, børnehave eller i skole, men på ferien er de sammen med jer som forældre 24/7. Disse ferier skal man nyde så meget som man kan, da man ikke altid har mulighed for at bruge så meget tid sammen med sine børn og især ikke når de bliver ældre. Læs tre gode råd om at skabe de bedste rammer for ens ferie med sine børn.

 

 

1 Hav et højt aktivitetsniveau i løbet af ferien

Et højt aktivitetsniveau i løbet af ens ferie, betyder at der bliver brugt en masse energi, børnene får hygget sig, de får oplevet nogle forskellige ting og de er trætte og soveklar til om aften. Det skaber en masse minder sammen, jo mere man får oplevet på sin ferie og det bliver derfor nogle ferier man sent vil glemme.

Undersøgelser viser at børn hurtigt kan komme til at kede sig. Dette kan man undgå ved at skabe et højt aktivitetsniveau. Vælger man at tage steder hen hvor der er børnevenligt, vil der automatisk være masser af aktiviteter som børnene kan deltage i. Derudover kan man også vælge at planlægge nogle aktiviteter hjemmefra, som børnene har været med inde over.

2 Giv dine børn en ordentlig oplevelse de sjældent vil glemme

Hvis man vil give sine børn en ferie, hvor de virkelig får oplevet noget anderledes end den daglige hverdag eller de årlige charterferier, er der masse af mulighed for det. Det ideelle vil være at tage på en ferie i et andet kontinent end Europa. Mange lande i Europa kan hurtigt minde om hinanden, selvom de mange kulturforskelle der forekommer. Men vælger man at tage til et andet kontinent oplever man store kulturforskelle og møder et helt anderledes folkefærd.

Tager man til Asien eller Sydamerika vil man helt sikkert opleve noget, man aldrig før har oplevet. Dette vil give et helt andet syn på hvordan andre mennesker lever deres liv og hvordan andre kulturer og nationaliteter opfører sig.

Vælger man en længere rejse, er det en god ide at få hjælp fra et rejsebureau. CC Travel har eksisteret siden 1988 og har dermed skabt sig en masse erfaring gennem årerne. De står klar til at hjælpe dig med din længere rejse og kan skræddersy den, så den passer perfekt til jeres familie. Læs mere om deres rejsebureau lige her.

3 Hav det rigtige børnetøj klar til kufferten

Skal man på en længere ferie, hvor man måske ikke har plads til at pakke så meget, er det vigtigt at pakke det helt rigtige. Man kan ikke være sikret at kunne købe noget tøj på sin vej, så derfor skal man have det hele med hjemmefra.

Står man og mangler noget tøj til sine børn på den kommende ferie, kan House Of Kids hjælpe jer. De har børnetøj til både drenge og piger i mange forskellige mærker i mange forskellige prisklasser. De har helt sikkert noget dine børn ville kunne lide. Man kan bestille online og sparer derfor tiden ude i butikkerne. Her kan du sidde sammen med dine børn og vælge med dem, stille og roligt på sofaen. Se deres udvalg af børnetøj lige her.


Udgivet

i

af

Tags: