Tag på en hyggelig picnic med hele familien

Sommerferien er i fuld gang! For mange betyder det mere tid med familien og mere tid til at gøre præcis det, som du har lyst til. Det kan være, at du og din familie skal ud at rejse eller på en campingferie et skønt sted i Danmark. Det kan også være, at I vil tilbringe en stor del af ferien hjemme, og så kan det være dejligt at tage på nogle små ture en gang i mellem. En picnic er en oplagt mulighed for at nyde naturen, hinanden og noget god mad. Herunder vil du finde idéer til, hvordan du skaber rammerne for en hyggelig picnic for hele familien.

Den gode picnictur

  • Udstyr. Når du tager børnene med ud i det blå, er det godt at have styr på udstyret. At have en god og solid barnevogn til de mindste eller en klapvogn til de lidt større kan gøre underværker. Skal I køre af grusstier eller andre bumlede stier og veje, så er det særligt vigtigt med kvaliteten. Kombivognen kan også være oplagt. Find dit udstyr på https://barnevognen.dk. Husk desuden solbeskyttelse – både til dig selv og de mindste.
  • Destination. Skal I til stranden? På skovtur? På legepladsen? I parken? Der findes mange steder, I kan besøge. I storbyerne samles folk ofte på små grønne pletter midt i byerne. Her er det naturligt at møde andre børn og voksne og måske lære nogle nye at kende. Har I mulighed for det, kan I også køre ud af byen og tage i skoven eller til vandet. Her kan I finde et mere ugenert sted, hvor I bare kan være jer selv.
  • Maden. Picnicmad synes sommetider at smage endnu skønnere end maden derhjemme. Måske skyldes det omgivelserne, selskabet, solen eller noget helt fjerde.  Picnicmad må gerne være simpelt og let. Eksempelvis tærter, salater, sandwiches og en lækker kage til dessert.  

Udgivet

i

af

Tags: