Aarhus Camping

Aarhus Camping ligger i udkanten af Lisbjerg, kun 2,5 km nord for Århus. Pladsen ligger delvist i en gammel grusgrav og er omgivet af skov. Da pladsen har forskellige niveauer, er det muligt at finde både åbne og solrige pladser såvel som pladser med læ og skygge. Desuden er der mange gode pladser rundt om pladsens lille sø og på pladsens bilfrie teltplads. Pladsen er indelt i store parceller så der er god plads til alle.

På pladsen findes to mindre legepladser og fra midten af juni til midten af august er der mulighed for en svømmetur i pladsens opvarmede bassin. Er vejret ikke til udendørs aktiviteter, er der i TV-stuen mulighed for at spille pool eller komme på internettet. Pladsen har ligeledes trådløst internet, så det er muligt at komme på nettet fra egen PC.

I servicebygningerne findes moderne familierum, handicap faciliteter, puslerum/børneafd., vaskeri og køkken med ovn og kogemuligheder. I pladsens nye sevicebygning, der står færdig til højsæsonen 2006 er der ligeledes et tørrerum til tøj og mindre telte. I pladsens hovedbygning forefindes informationen med mini-turistinformation, telefonboks, mulighed for at sende og modtage fax og booking af færger. En lille kiosk med friskbagt brød på bestilling og andre nødvendigheder, samt cafeteria med ”Go´ Dansk mad” og grillbar (og så ud af huset).


Udgivet

i

,

af

Tags: