Grønnegårde Camping

Grønnegårde Camping ligger placeret i det naturskønne område mellem Køge og Ringsted. Pladsen er omgivet af marker og skov, så for de der elsker naturen, er der rige muligheder for at nyde den fra første parket. Smuk plads med god beplantning, udsigtspladser, højt til loftet og masser af fuglekvidder.

Campingpladsen ligger blot 45. minutters kørsel fra København og er et godt udgangspunkt for oplevelser både i det syd- og midtsjællandske og på Lolland og Falster, idet pladsen er godt placeret i forhold til motorvejen.

Grønnegårde Camping er en velfungerende familiedrevet plads med gode faciliteter for både børn og voksne. Den hyggelige og stemningsfyldte atmosfære der hersker på pladsen, mærker man allerede fra første færd. Swimmingpoolen og hoppepuden er altid godt besøgt af de yngste, mens de voksne tager en pause i den dejlige gårdhave, hvor der serveres lettere anretninger.

Men der er også legeplads, foldboldbane, bordfodbold, bordtennis, minigolf og petanque, som børnene kan forlyste sig med under Jeres ophold på pladsen.


Udgivet

i

,

af

Tags: