Sælvigbugtens Camping

Sælvigbugtens Camping er en lille campingplads midt på Samsø. Altid med en dejlig ren og klar luft over telte og hytter og med Kattegats blå bølger bogstaveligt talt lige uden for dørtrinet. Stauns Fjord, et af Norderopas mest interessante og storslåede naturreservater, ligger kun få hundrede meter fra pladsen. Sammen med Kanhavekanalen, det måske mest spændende levn fra vikingetiden, er det med til at skabe et unik camping- og naturoplevelse.

Stranden ved Sælvigbugtens Camping er i verdensklasse. For det første er der sandbund, der kun skråner ganske lidt, så vandstanden er lav et pænt stykke ud. Stranden er derfor ideel til børnene, der kan få lov at boltre sig inde på det lave. For det andet er sandet finkornet og helt hvidt. Det indbyder jo til, at man lægger sig og slapper af (men pas på med at falde i søvn, både pga. solen og pga. børnene i vandet!). Endelig er det hvide sand skyld i, at vandet får nogle fantastisk flotte farver, der skifter mellem nuancer af grønt og blåt, afhængigt af vejret. Så om man vil være aktiv eller bare slappe af, stranden er ideel til begge dele.

Af aktiviteter for børnene på pladsen kan blandt andet nævnes minigolf, beach volley, udlejning af rulleskøjter, rundflyvning fra nærliggende flyveplads, strand med gode bade, fiske- og vindsurfing muligheder, hoppepude, legepladser, boldbane, grill- og bålplads (til snobrød og skumfiduser), kæledyr og cykeludlejning.


Udgivet

i

,

af

Tags: