Øster Hurup Camping

Øster Hurup Camping ligger midt i Øster Hurup by ved en af Østkystens bedste badestrande med ‘Blå flag’ 15 km. øst for Hadsund. Øster Hurup er beliggende Østhimmerland og nærmeste nabo er Lille Vildmose, som i april 2006 indviede sit store oplevelsescenter. Øster Hurup er desuden et godt udgangspunkt for ture rundt i Jylland. De fleste af Jyllands Attraktioner kan nås inden for en køretid på 1-2 timer.

En af Øster Huurp Campings mest populære aktiviteter er pladsens swimmingpool. Poolen består af 2 seperate bassiner – det ene med en vanddybde på 40 cm. for de mindste børn og det store bassin, hvor vanddybden varierer fra 60 cm til 150 cm. Vandet er opvarmet i perioden 18. juni til 23. august. Som en sikkerhed er swimmingpoolen indhegnet og det er gratis for pladsens gæster, at benytte poolen.

På Øster Hurup Camping findes to legepladser. Legepladserne er udstytet således at den ene plads er for de mindre børn. På den store legeplads er der 2 store hoppepuder og stort legetårn samt boldbaner.

Desuden findes der Tv-stue med satellit TV, aktivitetsrum med pool-billard, bordtennis, skak m.v. og internetcafé.


Udgivet

i

,

af

Tags: