Vemmetofte Strand Camping

Vemmetofte Kloster har siden 1971 drevet en moderne 3 stjernet campingplads. Vemmetofte Strand Camping er beliggende inde i Strandskoven med 100m skov som læbælte til Faksebugten. Kun ca. 1 times kørsel fra København.

Bøgen spejler sig her i bølgen blå. Stranden er meget romantisk med træerne næsten helt ned til vandlinien. Ved vandlinien renses hele badesæsonen for tang. Her kan man ligge på sandet for at tage solbad, mens børnene leger i vandet. Vandet er meget lavt, så det er en udpræget børnestrand, hvor man trygt kan slippe ungerne løs. Til de større badegæster har vi en badebro, der når helt ud til revlen.

Hvis man ikke er til badning, er her også store muligheder for at finde rav. Hvis man har øjnene med sig, kan der findes rigtigt meget. Kyststrækningen er kendt for at huse mange havørreder. Man kan også fange rimter og store aborrer. Som noget helt nyt er også torsken begyndt at indfinde sig.

Pladsen sørger for, at dine børn trives godt her. Man kan næsten sige, at du ikke får dem at se. På pladsen er der masser af aktivitetsmuligheder og der er to legepladser og to hoppepuder – en for de små og en for de større. På legepladsen for de større børn er der et tårnlandskab hvor børnene rigtigt kan udfolde kræfterne. Her er også mange dyr, f.eks. heste, æsler og høns. Hele højsæsonen er der gratis ponyridning for børn.


Udgivet

i

,

af

Tags: