Vikær-Diernæs Strand Camping

Vikær-Diernæs Strand Camping er til dig, der kan lide at høre lyden af bølger, der ruller ind på stranden. Du har mulighed for at nyde den flotte udsigt over Østersøen som er lige foran din campingvogn, telt eller hytte.

Er børnene til natur og vand – så er Vikær-Diernæs Strand Camping det perfekte sted. Pladsens beliggenhed midt i den dejligste natur, omkranset af fjord, sø, å, mark og skov, giver mange muligheder for oplevelser af den aktive slags. Hvis det ikke er nok, står pladsen tilbud klar. Vikær-Diernæs Strand Campings mål er at have tilbud for hele familien, i et omfang, så det rækker til hele ferien. Så kan man springe på eller lade være, afhængigt af lyst eller humør.

Du kan gå ture på stranden – 800 meter heraf tilhører campingpladsen. Du kan sætte familien i centrum og I bestemmer selv tempoet. Du vil opleve god stemning, som er typisk dansk/sønderjysk gæstfrihed. Stranden er børnevenlig.

Til børnene er der 2 legepladser på pladsen med bl.a. hoppepuder. Dejlige ponyer giver gerne en tur. På stranden er der opsat net og markeret en bane til beachvolly og på vor boldbane er der kridtet op til fodbold. De kan blive klædt ud som en prins eller prinsesse med en flot ansigtsmaling til. Rødhuder og blegansigter bliver til rigtige indianere og cowboys. Og der er hyggelig lejrbålsstemning når børnene bager snobrød.

Her ånder alt fred og idyl. Det er her du i familiens skød kan få mange hyggelige stunder i hinandens nærvær og sammen få slappet af.


Udgivet

i

,

af

Tags: