Aktiv ferie i Nordjylland

Aktiv ferie i Nordjylland – for hele familien
Tre røvere, tre røvere fra Rold Hvem kender ikke de berømte røvere fra Rold Skov, eller har i det mindste hørt om dem? De findes også i virkeligheden og man kan møde dem! Hvis man tør

Har man mod på det, kan det varmt anbefales at køre en tur til Nordjylland for at slå sig ned nogle dage i det naturskønne område omkring Rold Skov. Det gjorde vi, to voksne og en 11-årig, den sidste weekend i august, og det blev en weekend tæt pakket med oplevelser og action for hele familien.

Området omkring Rold Skov byder på et væld af aktiviteter ja, hele Nordjylland er ét stort skatkammer af oplevelser, hvor man kan vælge og vrage alt efter temperament, vovemod og lyst. Og udbuddet er stort: adventurerace, cykelture, dykning, fisketure, havkajak, kano, lystfiskeri, mountainbike, rappelling, ridning, surfing, sælsafari, vandreture, vikingespil og leg.

På en weekend kan man naturligvis ikke nå det hele, men man kan få en rigtig god fornemmelse for, hvad området har at byde på. Og en weekend er et godt udgangspunkt for et evt. længere ophold i Nordjylland en anden gang.

I området omkring Rold Skov er der flere muligheder for overnatning alt efter temperament og pengepung. Og alle steder ligger centralt placeret i forhold til oplevelserne, der alle er til at nå indenfor en rimelig transporttid. Man kan bl.a. indlogere sig på Comwell Rebild Bakker, der tilbyder mini-ophold med overnatning og måltider samt nogle lørdage også musik og dans. Hotellet har også swimmingpool til en afslappende dukkert efter en aktiv dag og man spiser godt på hotellet.

Vores ophold varede fra fredag til søndag, og i den periode havde vi valgt at nå 4 aktiviteter, hvilket måske er lige i overkanten for en familie, der også vil have tid til at studere området på egen hånd og i eget tempo. Men det var ikke mere hektisk end, at vi nåede at have sjælen med hele vejen igennem og kunne nyde hver eneste aktivitet, vi kastede os ud i. Og også fysisk klare at gennemføre dem alle. Vi skulle prøve scuba-dykning, ridning på islandske heste, mountainbike og kanosejlads.

Læs om vores scuba-dykning her

Et måltid mad på en lokal, græsk restaurant gør godt, inden kursen sættes mod Comwell Rebild Bakker i Skørping.

Lørdagens program byder på ridning og mountainbike, så et solidt morgenmåltid gør godt, inden vi kaster os ud i dagens aktiviteter.

Læs om vores ridetur her

Læs om vores tur på mountainbike her

Så vi kan sætte os ind i bilen møgbeskidte og køre tilbage til Comwell Rebild Bakker til et velfortjent bad eller en svømmetur i poolen. Og en meget lækker 3-retters menu i restauranten.

Læs om vores kanotur her

Tiden er inde til at tage afsked ikke blot med Lars men også med Nordjylland. I hvert fald i denne omgang. Vi kommer helt sikkert igen, og det er også vores varmeste anbefaling til alle andre, der har brug for et par dage væk fra hverdagen og for fælles oplevelser for og med hele familien.

Nordjylland har det hele!

Rigtig god fornøjelse !!

Lisbeth Wilger
Sjovforbørn.dk
14. september 2009

Din kommentar til artiklen?
Har du en kommentar eller en god ide, du har lyst til at dele med andre?

Navn:

Din kommentar:

FAKTA:
Prøvedyk i Øster Hurup
Zapp Divers v/Henriette og Torben P. Michaelsen
Kystvejen 99
9560 Hadsund
Tlf. 2372 8562
www.zappdivers.dk
mail@zappdivers.dk

Guidede rideture i Vesthimmerland
Meldgaard Heste v/Jeanette Meldgaard
Sjørupvej 13
9640 Farsø
Tlf. 9649 5900
www.meldinfo.dk
mail@meldinfo.dk

Mountainbike i Rold Skov
Rold Skov Cykler V/Jørn Dahl Sørensen
Jyllandsgade 23
9520 Skørping
Tlf. 9839 1172
www.roldskovcykler.dk

Kanotur på Lindenborg Å
Rebild Kanoudlejning v/Lars Kofoed
Vælderskoven
9250 Skørping
Tlf. 2660 4089
www.lej-en-kano.dk
info@rebildkanoudlejning.dk

Comwell Rebild Bakker
Rebildvej 36
9520 Skørping
Tlf. 9839 1222
www.comwellrebildbakker.dk
hotel.rebildbakker@comwell.com

PRISER:

3 dage/to nætter, inkl. stor morgenbuffet og 3-retters menu/buffet til aften kr. 1.295,- pr. prs i dobb.vær.

Opredning til børn 2-11 år kr. 125,-

Tjek hjemmesiden for øvrige tilbud.


Udgivet

i

af

Tags: