Dejlige Hotel Legoland

Dejlige Hotel Legoland
En unik oplevelse for os børnefamilier

Legoland i Billund er et eldorado for både børn og voksne, og der er masser af muligheder for overnatning i nærheden. Men intet slår Hotel Legoland i vores optik. Hotellet er så gennemført og i meget høj kvalitet, at man kan læne sig tilbage og bare nyde !

For 5 år siden, da børnene var helt små, testede vi første gang Hotel Legoland (Læs mere her). Her boede vi i Kids House, hvor alle værelser vender ud mod Legoland, hvilket selvfølgelig gav en klar fornemmelse af at bo midt i parken. I år valgte vi at teste de helt nye temaværelser; Skatkammer- og Adventureværelserne. Det er en helt ny fløj der er bygget til det eksisterende hotel, og her er der taget et særligt hensyn til de børnerige familier. Der er nemlig plads til 2 voksne og hele 4 børn, hvor der indtil da maksimalt har været plads til 2 voksne og 3 børn i Hotel Legolands værelser.

Adventure i høj kvalitet
Ligesom hotellets øvrige temaværelser, er der ikke gået på kompromis med udsmykningen. Intet er overladt til tilfældighederne, og derudover er materialer og møbler i høj kvalitet. Adventure gangen ligger i kort afstand fra reception og restaurant.

Værelset er delt op i 2 afdelinger, adskildt af badeværelset. I den ene ende er der 4 køjesenge, hvoraf de 2 kan pakkes sammen. Mellem køjesengene er der et fjernsyn, så børnene kan hygge sig med børnetime i deres egen afdeling. Der er naturligvis også et par kasser med legoklodser. I den anden afdeling er der en stor dobbeltseng og en sofa og et lille skrivebord.

Selvom værelset som sådan ikke er meget stort, så er der rigeligt plads til 6 personer. Vores børn var vilde med børneafdelingen, og de er nu 7, 10 og 11 år, så helt små er de ikke mere. Men begejstringen for hotellet var ligeså stor denne gang som for 5 år siden.

Underholdning og konkurrencer
Efter en lang dag i Legoland, er det dejligt ikke at skulle ud på en lang køretur hjem. Det er nemt bare at trille ind på hotellet og slappe af. I restauranten er der buffet for både voksne og børn. Og børnene kan gå lidt frem og tilbage, så der ikke er stress over maden. Har man helt små børn med, så er der i den ene ende af restauranten et legerum.

Aftenen kan passende bruges til at børnene deltager i de konkurrencer, hotellet har fundet på. Vores børn deltog i to skattejagter og i en byggekonkurrence, og morgenen efter kunne de så piske op til receptionen for at se om de havde vundet. Min ældste søn er LEGO-gal 🙂 og vandt for anden gang i byggekonkurrencen, så der var glæde om morgenen.

Derudover er der et helt gaming-rum, masser af kroge med legoklodser og et hyggeligt rum med billard og bordfodbold. Så der er ingen grund til at kede sig om aftenen.

Andre værelser
Der er selvfølgelig flest helt almindelige hotelværelser på Hotel Legoland, men der er også en del tema-værelser. Hvis man er 2 voksne og 2 børn, så bør man kigge på de tre typer: Prinsesse-, Pirat- og Ridderværelserne. Her er der et rum, hvor der er plads til dobbeltseng og en køjeseng Også smukt dekoreret i hver sit tema.

Og som vi tidligere har skrevet, så er der også en hel fløj, der hedder Kids House, og som har store værelser med udsigt over Legoland. Her er der en dobbeltseng og en stor sofa der kan slåes ud og bruges til 2-3 børn afhængig af alder.

Det er virkelig smag og behag hvad man foretrækker. Kids House er ikke ligeså smukt pyntet som temaværelserne, men til gengæld har man udsigten. Der er naturligvis også prisforskelle, så smut selv ind på www.hotellegoland.dk og se mulighederne.

Tilbud
Udenfor sæsonen er det altid en god ide at holde øje med tilbud fra Hotel Legoland. F.eks. kan man lige nu bestille værelse fra søndag til mandag til en fordelagtig pris. Har man sæsonkort, får man også rabat på overnatningen.

Vores pris for 2 voksne og 3 børn i adventure værelset fra søndag til mandag inkl. 2 dages entre til parken var kr. 2.100,- inkl. Morgenmad. Det er naturligvis andre priser i højsæsonen men oplevelsen på hotellet er det samme om man kommer i højsæsonen eller i ydersæsonen, så det kan klart anbefales at kigge lidt på prisen også. I efterårsferien kan det samme købes for kr. 3.000,- og der er stadig ledig plads i skrivende stund.

Legolands nye Polarland
Og så skal vi da vist også lige nævne at Legolands nyhed Polarland er en forrygende sjov rutsjebane med en indlagt overraskelse undervejs. Super flot bygget op Alle vores 3 test-børn og undertegnede var meget begejstret !

Rigtig god fornøjelse !!
Mette Juhl
Sjovforbørn.dk
Oktober 2012


Udgivet

i

af

Tags: