Gå i seng til ulvehyl, stå op til løvebrøl

Gå i seng til ulvehyl, stå op til løvebrøl !
Overnatning på Danhostel Givskud Zoo

Hvis du hører til dem som straks tænker tilbage på lejrskolernes larmende store sovesale og fællesbad på gangen når du hører om ”vandrehjem”, så bør du måske læse med her? De seneste 10-15 år er de fleste danske vandrehjem nemlig blevet moderniseret og opdateret i en grad, så man snarere kan tale om familiehoteller. De mange fordele ved de danske vandrehjem gør dem faktisk til det oplagte valg når familien skal overnatte i Danmark.

Store familieværelser
Rimelige priser
Gode lege- og aktivitetsmuligheder
Mulighed for selv at lave mad
Tryg og rolig atmosfære
Ofte mange andre børn at lege med

I forbindelse med en tur til Givskud Zoo besluttede vi os for at teste især moderens fordomme om vandrehjem, ved en overnatning på Danhostel Givskud Zoo, og jeg må indrømme at jeg er omvendt. Der var tale om store lyse familieværelser med eget bad (op til 6 personer pr. værelse) og til en overordentlig familievenlig pris.

Både inde og ude er der aktivitetsmuligheder for både børn og voksne boldbaner, legeplads, opholds- og legestue, TV-stue m.v. og i fælleskøkkenet kan I selv lave mad og dermed spare lidt på feriebudgettet (snyd dog ikke jer selv for den meget lækre morgenmadsbuffet for 75 kr./pers.).

Kom tæt på dyrene
Ved ophold på vandrehjemmet skal I kun betale adgangsbillet til Givskud Zoo én gang de resterende dage kommer I gratis ind. Især med mindre børn er det skønt, at kunne snuppe en pause i zoo-besøget (vandrehjemmet ligger bogstaveligt talt på den anden side af vejen), smutte hjem på værelset til en middagslur og så genoptage de vilde oplevelser senere eller gemme dem til næste dag.

Den helt særlige beliggenhed forlænger og udvider faktisk også zoo-oplevelsen. Efter en dag blandt de vilde dyr, var det fantastisk at falde i søvn til lyden af de hylende ulve ovre fra parken.

Og når man nu er faldet i søvn med ulvene, hvad er så mere passende end, at vågne næste morgen sammen med de vilde dyr? Med Go’morgen Zoo får I en særlig bag-kulissen oplevelse før parkens officielle åbningstid. For kun et lille ekstra gebyr oven i entréprisen kommer I med dyrepasseren med i udvalgte stalde og sige god morgen til dyrene. En god mulighed for at komme ekstra tæt på dyrene og blive endnu klogere.

Hvad ellers?
Hvis I også gerne vil se andet end dyr, er Danhostel Givskud Zoo en glimrende base for jeres ferie. Af oplagte udflugtsmuligheder og seværdigheder kan nævnes:

LEGOLAND (kun ca ½ times kørsel)
Lalandia
Jellingstenene og Oplevelsescentret Kongernes Jelling
Kanotur på Gudenåen
Shopping og Caféhygge i Vejle eller Horsens

Rigtig god fornøjelse !

Sus Warming
Skribent Sjovforbørn.dk


Udgivet

i

af

Tags: