Skal dine børn også være klar efterårsferien? Læs med her!

Sommeren er ved at være ved sin vejs ende og årstiden skifter til det lidt mere våde, blæsende og køligere efterår. Man skal altid være lidt mere praktisk i de koldere måneder, og især skal ens børn være mere praktiske, da de stadig leger ude i skolen selvom vejret skifter. Efterårsferien kommer også rundt om hjørnet og hvis man ikke skal ud og rejse, men være hjemme i Danmark, er det en god ide at forberede sig på vejret inden. Efterårsferien byder nemlig på mange børnearrangementer og størstedelen af dem, foregår udenfor.

 

Årstiden skifter, det samme gør garderoben

Når sommeren er forbi, bliver garderoben skiftet ud. Sommertøjet bliver lagt væk og de varme striktrøjer og bukser kommer forrest i skabet. Der er gået nogle måneder siden man sidst har brugt det og med små børn, kan de have vokset ud af de gamle sko og klæder i mellem tiden. Noget af det vigtigste man skal have klar til børn, er blandt andet de praktiske vintersko. Hvis man skal være rigtig praktisk, skal man købe nogle sko som både er foret og dermed varme, men også nogle sko der kan tåle vand. Et godt bud vil derfor være vintergummistøvler med for. Der får du en praktisk sko, som kan bruges hele vinter igennem.

Vinterstøvler kan ofte gå hen og blive dyre, men hos HouseOfKids har de et bredt udvalg af forskellige slags, til favorable priser. Det behøves nemlig ikke altid være dyrt. Hos HouseOfKids kan du finde det store udvalg, både til drenge og til piger, helt nede fra størrelse 20 til størrelse 40. Gå ind og tjek deres udvalg ud, og gør dine børn klar til en efterårsferie med masser af leg.

Cykler i stadig selvom det er koldt og vådt?

Cykler dig og dine børn hele året rundt? I de kolde, våde og blæsende måneder skal man være mere koncentreret når man cykler. Cykelstierne kan være glatte og hjulene kan skride, så man mister styringen over cyklen. Derfor er risikoen for at vælte og komme til skade større i de måneder, end om sommeren.

Det er vigtigt man derfor er klædt rigtigt på, når man skal ud og cykle. En cykelhjelm kan være altafgørende. Selvom den kan se klodset ud og heller ikke altid er vildt behagelig at have på, kan den være altafgørende, hvis man kommer ud for et styrt.

Det er derfor vigtigt at du får dine børn til at tage den på, når de skal ud og cykle. Det bliver endnu nemmere at få børnene til at bruge den, hvis man også selv gør, da man ikke behøves at komme ud i diskussionerne omkring hvorfor de skal, mens deres forældre ikke skal.

Hvordan finder man de bedste cykelhjelme og hvilke er mest sikre? Læs testen for 2019. Her finder du de bedste cykelhjelme, som er testet. Du finder både inspiration til voksne og børn. Læs den nye cykelhjelm test her.


Udgivet

i

af

Tags: