Gåsevig Strand Camping

Pladsens strand er typisk østkyst, men den er altid dejlig ren. Fra mange af enhederne kan man se ud over østersøen. Pladsen har af læpladser med høje hække, så i næsten alt slags vejr er det hyggelig på Gåsevig Strand camping.

Der er anlagt ny petangbane ved hovedbygningen, hvor du kan udfordre din familie. Der er ligeledes i 2008 etableret nyt legeland, hvor der findes playstation – lego – puderum m.m.

Du kan også tage på oplevelse i naturen. Her kan du tage far og mor med ud og opleve hav, å, sø, siv, strand, skrænter – hvor der bor der ‘hule-svaler’ , skov og marker og det ligger alt sammen inden for en radius af 500 meter fra campingpladsen. Så far og mor kan godt klare det. Du kan låne fiskenet, et kvarium, bur, vandkikkert, lup, osv. i kiosken. Så kan du selv bestemme hvad du vil udforske, fange og studere.

I højsæsonen, kristi himmelfart samt pinse arrangeres forskellige aktiviteter. Men allerede nu kan vi fortælle at de forskellige aktiviteter bla. vil være flg.: Snobrød og pandekage bagning, krappejagt på stranden, live-musik aften, sommerfest, børnediskotek, familie-karaoke, masage/zoneterapi i juli/august måned og Sant Hans fest.


Udgivet

i

,

af

Tags: