Helnæs Camping

Helnæs Camping ligger skrånende mod havet og byder sine gæster både idylliske omgivelser og udsigt over Helnæsbugten. Ikke kun for den, som søger fred og ro, men også for den aktive findes der forskellige gode muligheder for fritidsbeskæftigelse f.eks. fiskeri og vandreture.

Legeområdet har mange tilbud til store som små f.eks. minigolfbane, poolbillard, bordtennis samt fodboldspil. Desuden er der en dejlig aldersopdelt legeplads med bl.a. kæledyr, svævebane, gynger, vippe og to hoppepuder. Ved legepladsen findes også bordtennis, mooncars, banancykler og kæledyr. I hele sæsonen arrangeres forskellige aktiviteter på pladsen.

Fra campingpladsen er der ca. 300 meter til den nærmeste strand. Stranden er lavtvandet og derfor meget børnevenlig. Der er flere gode badestrande på Helnæs, bl.a. ved Helnæs Made og Feddet.

Til udflugter i den nærmeste omegn kan der lejes cykler. Foruden almindelig campingplads tilbyder pladsen også udlejning af campinghytter og campingvogne. Der er en separat telt-ungdomsplads. Der er både udendørs og indendørs grillplads, hvor I kan tilberede et lækkert måltid. Vi har en lille butik med et rimeligt varesortiment, og vi kan også tilbyde et let måltid »a la tankstation«.


Udgivet

i

,

af

Tags: