Limfjords Camping og Vandland

Limfjords Camping & Vandland er en børnevenlig familieplads, hvor hygge og ”fart over feltet” aktiviteter går hånd i hånd. Med de mange træer og buske falder Limfjords Camping & Vandland godt ind i den skønne midtjyske natur. De danner en naturlig grøn indhegning af pladserne og giver dejlig læ.

Der er legepladser for både små og større børn. Og børnene kan slet ikke holde sig i ro, når de får øje på legepladsens hoppepuder, rutsjebaner, gynger karruseller og ikke mindst den MEGA store og flotte ridderborg, som udfordrer børnenes fantasi. Vores fodboldbane og beach volleybane ofte stedet, hvor børene og de unge morer sig helt vildt med deres nye kammerater og i mange tilfælde også med deres forældre. Her er der fuld fart over feltet og et herligt socialt samvær.

Børnene kan få en gratis tur i togvogn rundt på pladsen. Togvognen bliver trukket af campingpladsens traktor til stor fornøjelse for børnene, som i mange tilfælde er vældigt fascineret af både køreturen og den brølende traktor.

På Limfjords Camping & Vandland vil du føle dig som en fisk i vandet, når du i timevis boltrer dig i vores indendørs vandland. Uanset årstiden og vejret kan du altid søge ly i det dejlige blå vand. Det opvarmede vand er en eventyrlig legeplads for fartglade vandhunde, legesyge spillopper og livsnydere i alle aldre. I ugerne 28-32 er der en livredder i vandland hver dag, fordi vi gerne vil øge badesikkerheden i den periode, hvor der er flest besøgende.


Udgivet

i

,

af

Tags: