Poppelhuset Bondegårdsferie

Bare halvanden times kørsel sydpå fra København ligger der en vidunderlig stråtækt bondegård fra 1707, tæt på havnebyen Nysted på Lolland. I ‘Poppelhuset’ hilses man velkommen af Elsebeth og hendes tre prægtige heste, der nyder den landlige idyl med udsigt over Østersøen og korngule marker så langt øjet rækker.

Den ene af gårdens længer udlejes fra maj til oktober, og her er både hjerterum og plads til en vidunderlig ferie for børnefamilien, der trænger til at nyde naturen, lyden af havet og vrinskende heste. Den charmerende og rummelige lejlighed på 160 m2 er opdelt i to etager med i alt 7 sovepladser fordelt på tre rum. Fra det store soveværelse på første sal er der udgang til en stor skøn terrasse med havudsigt, og fra stuen er der udgang til en overdækket terasse med grill og udsigt over folde, marker og med havet som baggrund. I stuen er der pejs og forbindelse til det store åbne køkken.

Gårdens tre heste er alle meget omgængelige, og der er noget for både begyndere og trænede ryttere. Til gården hører også to kajakker, som kan sættes i havet få hundrede meter fra gården.


Udgivet

i

,

af

Tags: