Reersø Camping

Reersø Camping er en rolig familieplads i skønne naturomgivelser, midt i den gamle landsby Reersø. Pladsen er opdelt af levende hegn, der giver læ og mulighed for skygge.

Reersø Camping har en skøn legeplads med mange aktiviteter for børnene. De kan få mange timer til at gå på den store hoppepude. Resten af krudtet brænder de af på de mange pedal-gocarts til fri afbenyttelse. Der er gynger, klatrestativ, kæmpeklodser og et udendørs bordtennis. Legepladsen ligger i forbindelse med pladsens café – så forældrene kan sidde og nyde en kop kaffe mens børnene sikkert leger på legepladsen.

Derudover kan børnene bage snobrød, lave popcorn over åben ild, køre småture med den røde traktor på campingpladsen, lege på byggelegepladsen, på vippedyr (til de små), på girafgynge (til de lidt større), køre på mooncar & traincykel, komme på ture med ponyhestevogn, spille eller lege på den store boldbane, spille på spillemaskiner (airhockey, bordfodbold, bansekran) eller på det udendørs skakspil og bordtennis eller børnene kan møde Rebus, og få taget foto sammen med ham.


Udgivet

i

,

af

Tags: