Saltbæk Camping

Saltbæk Camping er det ideelle udgangspunkt for en god ferie, hvis I er til et fantastisk dyreliv, samt sol, strand og vand. I den uspolerede og afvekslende natur findes ferieoplevelser af stort set enhver art. Gå på opdagelse i skovene og nyd de lange kyststrækninger langs Sejerø bugten, som også er et eldorado for lystfiskere, her fanger vi havørred, torsk, og fladfisk hele året.

Saltbæk Camping lavede i 2008 en stor ny legeplads med kalundborgs største sandkasse, nyt bordtennis, dart, og trådløs Internet på hele pladsen. Legepladsen er indhegnet og placeret ved siden af terrassen. Forældrene kan slappe af på terrassen og nyde den smukke udsigt med en af vores berømte gammeldags isvafler, mens de holder øje med børnene.

På legepladsen kan børnene få brugt deres fantasi, kræfter og ikke mindst energi. Der er en mindre hoppepude til de mindre børn på legepladsen. Pladsens kæmpe hoppepude på 10 gange 14 meter finder du for enden af campingpladsen i et 10.000 kvm stort grønt område, hvor der også er sat fodboldmål op.


Udgivet

i

,

af

Tags: