Sønderby Strand Camping

Sønderby Strand Camping er en hyggelig familieplads ved Østersøen på den naturskønne halvø Kegnæs. Statsfugleresevat med særdeles gode muligheder for trave- og cykleture.

Der er mange muligheder for at få tiden til at gå på denne plads. Man kan f.eks. spille bordtennis og bordfodbold i bordtennishallen og udenfor kan man spille fodbold, volleyball, badminton eller tennis på kunstgræsbane.

På legepladsen er der mange redskaber til både store og små børn, såsom en klatrevæg og tunnelrutschebane, et skib og et legehus med rigtige gryder og pander. Der er sågar en babygynge for de helt små. Legepladsen er inddelt således, at de stores vilde leg ikke kan genere de mindre børn.

I havet er der fine muligheder for at svømme og dykke samt fiske og surfe. Pladsen har en badebro og en tømmerflåde, som man kan boltre sig på. På land kan man cykle eller vandre på de små hyggelige veje i området og der er fine veje til at køre inliners på.

I højssæsonen er der lejrbål hver onsdag, hvis vejret tillader det. Man får udleveret gratis snobrød og skal blot selv sørge for en stok. Der arrangeres også andre aktiviteter såsom Rally på Kegnæs for voksne og børn, bådtur med overnatning for større børn, sommerfest for børn med konkurrencer og meget mere.


Udgivet

i

,

af

Tags: