Svalereden Camping og Hytteby

Overalt på pladsen er der nu nye/nyere servicebygninger i høj kvalitet, hvor også detaljerne er i orden. Pladsen ligger mellem Sæby og Frederikshavn med direkte adgang til en af østkystens bedste og mest børnevenlige badestrande. I gå/cykelafstand fra den gamle og idylliske købstad Sæby og 10 minutters kørsel fra den aktive havne-og handelsby Frederikshavn.

Hos os er børnene i centrum. Med de spændende legepladser på pladsen, har børnene ingen problemer med at få tiden til at gå og finde nye legekammerater. Campingpladsen er ikke større, end selv de helt små børn plejer at kunne finde hjem til far og mor igen.

På legepladserne finder du bl.a. 2 hoppepuder, 25 m lang svævebane, moon-cars, dino-cars, sjov løbetromle, legehuse, og meget mere. Endvidere egen tv-stue for børnene, hvor der er fast kanal med Disney-programmer.

For de lidt større børn og voksne er der også masser af muligheder: Beach-volley, bordtennis, pool-bord, ”spille-hal” med Air-hockey, fodboldspil og meget mere. Stor boldbane, spændende minigolfbane m.m. Hyggelig Tv-stue/opholdsrum.

Åben hele året.


Udgivet

i

,

af

Tags: