Trust Camping

Hyggelig mellemstor campingplads med tropisk vandland, beliggende i et stort og pragtfuld naturområde direkte ned til Gudenåen.
Gode læmuligheder og frit fiskeri fra pladsen. Bade- og fiskebro. Mange fiskerige vandløb og søer i nærheden – også Put & Take søer. Ingen trafikstøj. Et skønt sted for familier med børn og naturelskere. Bus til Århus/Viborg cirka 1 km fra pladsen.

Der er masser af aktiviteter til børnene på pladsen, de kommer ikke til at kede sig. Der kan blandt andet nævnes: boldbane, dyrefold, TV-rum med satellitprogrammer, aktivitetsrum med spil for unge, ny spændende legeplads centralt på pladsen, og en særskilt legeplads for børn under 6 år, petanquebane, beach-volley, moderne 18 baners minigolf, godt varieret og utraditionelt aktivitetsprogram for børn og voksne i skoleferien og kanoudlejning og –transport.

Af faciliteter kan nævnes: solarium, fitnessrum med 13 træningsmaskiner, internetserivce mod betaling (modtage og sende mails), mulighed for trådløs internetforbindelse mod betaling på en stor del af pladsen, minimarked, 1 stor servicebygning centralt på pladsen – 1 ny servicebygning tæt ved åen.


Udgivet

i

,

af

Tags: